GOEDKOOP: Taxatie buro Twente

Taxatierapport

Heeft u een taxatierapport nodig in de regio Twente?

Uw voordelige regio taxateur Taxatie Groep Twente heeft voor u het de voordeligste taxatie in Enschede - Hengelo - Oldenzaal en omgeving. Wij kunnen ook zeer voordelig en professioneel uw aankoop volledig begeleiden, reeds 15 jaar ervaring’. De taxatie wordt door iedere bank geaccepteerd.

Wij zijn gecertificeerde makelaars en Lid van Vastgoedpro enverzorgen rapporten conform de regels van NHG en verzorgen eveneens NWWI gevalideerd taxatierapport.

VastgoedPRO

VastgoedPRO is de eerste beroepsorganisatie voor professionals in vastgoed in Nederland die de uniciteit van makelaars en taxateurs erkent en herkent en deze verbindt aan integriteit en onafhankelijkheid van dienstverlening. De objectiveerbare deskundigheid van aangesloten leden staat centraal voor een garantie middels een keurmerk op het gebied van dienstverlening voor opdrachtgevers. Hierdoor is elk individueel lid bereid om zich extern en onafhankelijk te laten toetsen. Daar waar makelaars en taxateurs dit in ondernemerschap ten toon spreiden, zal VastgoedPRO als kwaliteitsbewaker en deskundigheid toetsende organisatie optreden teneinde de belangen van de beroepsgroep in breder verband te borgen alsmede de positie van de opdrachtgever te ondersteunen, zonder daadwerkelijk in de bedrijfsvoering van de onderneming te interveniëren. Dit kenmerkt zich in VastgoedPRO.

NWWI taxatierapport in Twente

Indien u een hypotheek wilt aanvragen, dient u een gevalideerd taxatierapport te kunnen overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers en wordt ook geaccepteerd voor een hypotheek met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Er kan een verschil bestaan over de acceptatie van een taxatierapport. Er zijn namelijk hypotheekverstrekkers die enkel een rapport van maximaal drie maanden oud accepteren, maar er zijn er ook die een rapport van maximaal zes maanden oud accepteren. Vraag dit op voorhand even na om te voorkomen dat u extra kosten moet maken, omdat het rapport verlopen is. Wij bieden al een een NWWI gevalideerd taxatierapport aan vanaf € 430,- incl. btw.

Snel en voordelig een taxatierapport regelen? Neem contact op met Taxatie Buro Twente!